четвъртък, 17 юли 2014 г.

КТБ скара ДСБ!

Юлиан Войнов и Иван Костов
Това, което категорично може да се твърди е, че депозитът в КТБ е направен със знанието на
Радан, обяви във Facebook икономистът Юлиан Войнов.

Реакцията на Войнов е по повод изказването на лидера на ДСБ Радан Кънев от тази сутрин пред Нова телевизия. Кънев се извини на избирателите и симпатизантите заради партийната сметка в КТБ. Влогът, в който сега има около 48 хил. лева, бил открит преди 7-8 години от бившия ковчежник на партията. Той вече не работи за ДСБ, но не от три дни, откогато се заговори за тази сметка, а по-отдавна, каза Кънев.

Радан позорно лъже. Такава липса на базова почтеност просто не може да бъде подмината. Ще предприема действия за доказване несъстоателността на твърденията на Радан Кънев. Този човек няма право да претендира да се занимава с политика, защото със своето малодушие, некомпетентност и опортюнизъм може единствено да навреди на държавата. Жалко е, че с цел задоволяване на своите лични интереси съсипа една партия, изградена, за да бъде контрапункт на статуквото и да запази автентентичните десни ценности, от които в момента Радан и неговото обкръжение доброволно се отказват - написа във Facebook Юлиан Войнов.

Не можеш да се появиш по телевизията и да говориш нелепици, без дори да си проверил фактологията на това, което се каниш да кажеш. Този човек дори не знае каква беше държавната субсидия през 2006 г. Хвърля твърдения просто така, ако мине. А това говори, че дори няма и минимална идея за резултата от приказките, които публично изрича. И този човек претендира да е лидер на автентичната десница. Пълен позор! - твъри още икономисът Войнов.