четвъртък, 14 август 2014 г.

Феновете на „Ботев“ разнищиха БФС и „Лудогорец“

Снощи Лудогорец спечели Суперкупата на България, след като на стадион “Лазур” в Бургас
победи с 3:1 “Ботев” (Пловдив). Главният съдия Николай Йорданов изгони без причина Александър Колев от “Ботев” (Пловдив). Така с човек по-малко “канарчетата” бяха надиграни от БФС и Лудогорец...
Ето позицията  на великата публика на „Ботев“- Bultras:
Ботев загуби тази вечер срещата за Суперкупата на България. Паднахме с 3:1 от Лудогорец, предварително сочен за фаворит. Фаворит, толкова неуверен в себе си, че се наложи една истинска мъжка жена в черно да вади червен картон, защото така му е спуснато.
Ботев, обаче, отново спечели. Спечели хората, спечели независимите наблюдатели, спечели Играта. Един бездушен малкопи*ковец бе решил, че Лудогорец ще спечелят Суперкупата и наказа един от най-перспективните нападатели в България, Алекс Колев. Наказа го така, както дори и Хауърд Уеб не наказва противник на Манчестър Юнайтед...
Но Алекс трябва да знае, че няма канар, който да го вини. Няма канар, който да не му съчувства, и няма канар, който да не го подкрепя в този момент. Алекс, приятелю ние сме с теб! Ние знаем, че си страхотен нападател, ние знаем, че тепърва ще ни носиш наслада с играта си, и за това знай, че никой не те вини за този безумен картон, присъден ти от някакъв дребнав злобар. Повярвай ни, раздавай се, и сам ще видиш отношението. Не се пречупвай и предавай заради тази простотия, сътворена от чернодушкото.
А отсносно тенекията...
Ами честита да им е на всички ония 200-та "фена", които не знаеха какво правят в Бургас. На всички ония, на които Петричев им носи хореографията и им връзва заставите по оградите. На онези възрастни жени и техните внуци, които си поглеждаха часовниците и нямаха търпение да си тръгнат от стадиона, на който бяха по задължение. На ония със сандвичите и пискливите гласове, които за първи път присъстваха на футболен мач. Тази Суперкупа е за вас! Но тя не струва нищо, защото вас ви нямаше на Лазур...
Само да не се чудят после от Лудогорец и БФС, че националната им "кауза" не се подкрепя от Пловдив. И, че на Пловдив му е през средата на гащите за корумпиран, съдийски отбор, който не може да бие сбор от 20-годишни играчи, без удобно рамо от БФС.
Господа от Разград, така реноме не се гради. А каквото насила се прави, изчезва с първия повей на промяна.
Всичко ще си проличи утре в Европа, не ви го пожелаваме, вие сами си го причинявате.
Момчета, Вие, които носите жълточерната фланелка!
Да, същите вие, които до последно се борихте с БФС и отрочето им Лудогорец! Същите вие, които направихте лудия мач с Литекс! Вие, същите, които бихте в последните минути Черно море! Вие не сте сами! Скоро ще го видите, ако вече не сте го разбрали! Ние сме с Вас, и ще бъдем до Вас, каквото и да реши БФС! И сто мача да ни накажат, и в "Щ" квартална да ни изкарат, ние сме с вас! И знаете ли защо? Защото повечето от вас на 19-20 години се доказахте като повече мъже от скъпоплатените звезди на Киро Гела, които без съдия не могат да ви бият, и като повече мъже от разни шефове с мокети на главата!
Канари! Ние сме горди с вас, защото вие, това сме ние! Сигурно ви е странно, като футболисти, да не чувате призиви за купи, титли, пробиви... но ние не сме такива. Да, ще се радваме на купи, да ще ви носим на ръце за титли, но за нас това, което показахте срещу разградския октопод, е в пъти по-ценно от всичко.
Добре дошли в Красотата, ние Вярваме във вас, и ще се Борим заедно!Защото...
Един отбор...
Е на света...
Завинаги във нашите сърца...
За нас е той...
Религия...
О, Ботев Пловдив, най-великия!