събота, 27 септември 2014 г.

Краси Велчев вдигна малкия си самолет за Кулезич

Кандидат-депутатът на ГЕРБ Красимир Велчев вдигна своя частен самолет, за да повози водещата Люба Кулезич. Нейната реакция, след като слезе от аероплана, бе, че самолетът му е малък.
Според политикът, неговото небесно возило е евтино, купил го на старо, произведено е 1994 година. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не се е возил, защото НСО не позволява подобни рискови разходки.

"Пилотирането е по-лесно от автомобила - тук можеш и нагоре и надолу", коментира уменията си в небето Красимир Велчев. Когато разговорът потръгна в посока към политиката Велчев коментира поведението на ДПС. "По приказките на лидера Лютви Местан, разбирам..., дали е за камера", попита Велчев. След това подканен от водещата сподели изводите си. "Първо казват, че на новата власт ще дадат не 100, а 300 дни. Вчера язвително и злобно предупредиха, че сегашното правителство масово уволнява техните кадри. Подтекстът е: "Ние 300 дни няма да ви пречим, но нашите кадри няма да пипате. Няма как да направим реформи без да разрушим някои установени системи", допълни Велчев.