неделя, 9 ноември 2014 г.

Вървиш си по "Витошка", виждаш Пеевски и му казваш: "Дай да пием по кафе"! Няма нищо по-нормално от това

Медиите припомнят, че Пеевски и Горанов имат стара дружба. Снимка, на която двамата си приказват задушевно в столично заведение през 2010 г. отново обиколи интерет.
По този повод Бойко Борисов коментира, че ако двамата са имали да крият нещо, са щели да отидат на друго място, а не където е имало други хора.
Думите на Бойко малко наивно ми звучат. Все едно вървиш си по "Витошка" виждаш Делян Пеевски и му казваш: "Дай да пием по кафе". Няма нищо по-нормално:)

Поне три пъти се е срещал Владислав Горанов с Делян Пеевски през последните две седмици. На последната среща, която се провела в пазения като Пентагона х-л "Берлин" в Бояна, двамата са обсъждали част от кандидатите за министри, както и казуса с ликвидирането на КТБ, разказват запознати.

Депутати смятат, че Горанов и Пеевски се виждат редовно и поддържат топла връзка отдавна. Самият Пеевски го е казвал пред свои близки. Освен това, според народни избранници излиза, че щом последните им срещи не са били публични, би трябвало да означава, че има много какво да крият.