четвъртък, 4 декември 2014 г.

Ужасяващи предсказания за 2015 година! Вижте какво ни очаква според Нострадамус, баба Ванга, Павел Глоба и Едгар Кейси

Най-известен през столетията си остава Нострадамус. Според информацията от
разшифрованите му четиристишия пред света стоят два пътя на развитие.

Една част от специалистите разчитат неговия катрен за 2015 г. така: ще започне страшна война между Турция и Иран, но в определен момент Китай ще успее да потуши този конфликт.

Други акцентират върху отношенията между Русия и САЩ и дават прогноза, че през май 2015 г. между тези страни ще бъде използвано дори ядрено оръжие. Съществува обаче уговорката, че управляващите сили могат да се опомнят навреме. По отношение на икономическата криза в света през 2015 г. според пророка няма да има нищо страшно. Икономиката ще продължи да се развива стабилно.

Но всички, които работят върху разшифроването на катрените на Нострадамус, са единодушни, че 2015 г. ще бъде много трудна. Възможни са природни катаклизми, с които хората ще се справят съвместно. След тъмния период обаче винаги настъпва ведър и в края на краищата нещата ще се подредят.

Предсказанията на Ванга за 2015 г. не се отличават особено от тези на френския пророк и също не са утешителни. Според нея една година след 2015-а ще настъпи краят на света, а догодина ще започнат многобройни природни катаклизми, свързани с вода. Много страни ще пострадат от наводнения. Под водата ще се окаже половината Европа и част от Югоизточна Азия. Практически цяла Южна Америка ще бъде наводнена. Който успее да се спаси, ще емигрира в САЩ и Русия, което ще доведе до усложняване на икономическата криза.

Както става ясно, прогнозата не е оптимистична, но не бива да се отчайваме. Да не забравяме, че човек получава това, за което мисли. Мислете за хубавото и то ще дойде. А с трудностите ще се справяме, когато настъпят.

Други екстрасенси също не са особено оптимистични за предстоящата 2015 г. Някои от тях също споменават война, в която ще бъде въвлечен практически целият свят. Тя ще започне веднага след като тялото на отдавна починал човек бъде изнесено от гробницата му. Да си припомним, че в началото на Отечествената война Сталин заповядва да се отвори гробницата на Тамерлан, независимо че е имало предупреждение, според което, ако някой го направи, ще започне най-страшната война. А преломният момент във Втората световна война настъпва, след като тялото на Тамерлан отново е погребано.

Знаменитият Павел Глоба също дава своите предсказания за 2015 г. Той твърди, че в резултат на противостоянието на двете свръхдържави - Русия и САЩ, светът ще бъде въвлечен във война. Наистина, той не говори за истинска битка, а смята, че това ще бъде своего рода студена война. А препъникамъкът ще стане Украйна. Европа ще изпитва големи икономически трудности, което ще доведе до увеличаване на безработицата и повишаване на престъпността. Евросъюзът ще бъде силно отслабен, много страни, които мечтаят да попаднат в него, ще се откажат от тази идея, а някои от членовете му ще се опитат да го напуснат. В края на краищата след няколко години тази организация ще престане да съществува.

Спящия пророк Едгар Кейси се отличава с точността на своите предсказания. Предвижданията му по повод предстоящата 2015 г. обаче са сходни с останалите. Но има и разлики. Така например Кейси твърди, че няма да има трета световна война. На хората просто няма да им е до това, тъй като война ще им устрои самата природа. По цялата планета ще има множество катаклизми, заради които голяма част от сушата ще се окаже под вода.

Има и още едно пророчество, в което е много трудно да се повярва, но и не би могло да бъде пренебрегнато, тъй като Кейси обикновено не греши. През 2015 г. на нашата планета ще се приземи космически кораб, с който ще пристигнат представители от Космическия съюз. Те ще поставят ултиматум на човечеството: ако в продължение на половин година не прекрати абсолютно всички войни по света, ще бъде унищожено.