четвъртък, 11 декември 2014 г.

Любители на порното излизат на протест в Лондон!

Стотици противници на забрана, засягаща порно филмите, ще организират протест пред
сградата на британския парламент в петък, пише в. "Дейли телеграф", цитиран от БТА.

Те ще протестират срещу наредба за медийните и аудиовизуалните услуги от тази година, която налага някои ограничения на порно филмите, гледани онлайн срещу заплащане.

Според наредбата във филмите не трябва да има сцени, показващи как единият секс партньор пляска или удря с пръчка по задните части другия партньор и сцени, в които се показва секс с прекалено големи секс играчки.

Демонстрантите планират да симулират в петък пред парламента едновременно сексуален акт, за да протестират срещу ограниченията. За преразглеждане на новите правила се обяви и депутатът Джулиан Хупърт от партията Либерални демократи, която е партньор в кабинета на Дейвид Камерън.

Организаторите на протеста са поканили и представители на Книгата на рекордите на Гинес да го документират с аргумента, че по време на него те ще счупят рекорда за най-много двойки, извършващи сексуален акт, при който единият партньор сяда върху главата на другия, но от Книгата на рекордите са отхвърлили предложението.

Организаторите на протеста се надяват, че той няма да бъде възпрепятстван от обещавания от метеоролозите проливен дъжд в петък.