вторник, 16 декември 2014 г.

Пропищяха от Баракова

Страховити скандали не дават мира на съседите на независимата депутатка Ана Баракова. Те
настояват тя да напусне ведомственото си жилище. Молба за това ще бъде внесена до председателя на парламента още утре.

От апартамента, в който е настанена Баракова, денонощно се чували крясъци и скандали, стана ясно от статус във фейсбук на съседка на русокосото пловдивско чудо. Дамата, която живее точно над преференциално избраната  като 13/13 Баракова, е обяснила в социалната мрежа, че Баракова се е настанила с майка си и някакъв мъж.

Откакто са под нас, всеки ден в рамките на денонощието има невероятни скандали, побои, крясъци... Нито един от семейството не е адекватен и не може да се комуникира с тях... някакъв ад е, обяснява съседката.

След това добавя:

Въпросът ми е следният: Какъв вид заявление и до кого трябва да се изпрати, кой трябва да се разпише на него и как трябва да бъде формулирано, за да махнат тези луди от блока ни? Обадихме се на полиция, лошото е, че те имат дипломатически имунитет и служителите на реда не могат да бъдат полезни. Благодаря предварително!
Че от домът на Баракова се чуват денонощни скандали потвърдиха и другите съседи на Баракова пред камерата на Нова телевизия. Те също са подписали искането бившата следовничка на Бареков да се изнесе от жилището час по-скоро.

Ана Баракова обаче отхвърля яростно всички зложелателни обвинения на комшиите си.

Говориме си, обсъждаме неща с мама, казва депутатката.

Тя обаче уточнява, че мъж до дома ѝ не припарва, а съседите ѝ били предубедени заради кампанията, която се водела срещу нея след телевизионните ѝ изяви.

Заради съседското отношение обаче Баракова обмисляла да се изнесе на квартира.