вторник, 16 декември 2014 г.

Сутрешен екшън made in Владо Каролев:Пламен Димитров

Сутрешен скандал нажежи страстите в студиото на Нова телевизия. Темата за пенсионната
реформа успя да скара гостите.

Зрителите така и не разбраха каква теза защитават привържениците на държавно пенсионно осигуряване, защото в ефир се чуваха само крясъци и упреци. „Не, аз повече не искам да бъда канен с този човек“, отсече Васил Велев (председател на Асоциацията на индустриалния капитал )и заплаши, че ще си тръгне, защото Пламен Димитров не го изслушвал и не му давал думата.

„Ами тръгнете си като сте прост“, отсече синдикалистът.

„Приемете го за даденост“, хвърли през рамо Васил Велев и се опита да обясни: „Държавата винаги печели. Тя ще увеличи данъците, ще промени коефициентите. И тогава много хора ще си преместят партидите от частните пенсионни фондове в държавния. И парите им ще бъдат изядени като сирене и хляб“.

Ранобудните зрители първо бяха стреснати от виковете на предишните гости – Владимир Каролев и Мика Зайкова, също поканени да коментират темата. След това дойде ред на емоционалния синдикалист и работодател.

„Прекъсваме, край! Реклама! Ох, грешка, обърках се и аз – новини“, обяви очевидно изнервената Ани Цолова. Минути след това тя заяви, че колегите й са предотвратили сбиване между Владимир Каролев и Пламен Димитров, станало секунди, след като гостите са излезли от студиото.