петък, 20 февруари 2015 г.

Филм на телевизия Це Де Еф: Путин биел Людмила, правил си лифтинг! Видео

Руският президент се страхувал от стареене, правил си лифтинг, а на младини бие бившата си съпруга Людмила. Всичко това може да се видим в документалния филм "Човекът Путин" на германската телевизия Це Де Еф (Zdf) за личния живот на 62-годишния руски президент.

В лентата се разкрива, че след пет неуспешни опита за покушение, Путин "се е вманиачил на тема контрол".

Според телевизията руският държавният глава спял до обяд, съответно бил работил само в седобедните часове.

След работа си вземал душ, а после залягал над фигурата си във фитнес зала, където използвал скъпи американски уреди. "Путин се страхува от физическа разруха и от старостта", уверява документалистът Бен Джуда.

Западните разузнавателни служби твърдят, че руският президент си правил лифтинг от 2010 година. Той, също така, често закъснявал за срещи. Дори британската кралица трябвало да го изачка половин част, а неговите министри го чакали по цял час.
Путин от дете мечтаел да стане разунавачм и е минал през много препятствия, за да влезе в редиците на КГБ. В същото време стартът му на агент съвсем не бил славен. Той е описан като "мързелив пияница", запонал да работи в бюрото на КГБ в източногерманския град Дрезден, където е прекарал 5 години от 1985 до 1990 г.

На младини често си попийвал и като един от примерите се споменава рождения ден на негов приятел, където грабнал щерка му, прегърнал я и я цеунал. Негови колеги от КГБ търдят, че харесвал силните алкохолни напитки.

Източник от Дрезден твърди, че Путин редовно биел Людмила, с която се разведе миналата година. Двамата имат две дъщери.
Видео