събота, 7 март 2015 г.

Радан закъса в преспите...

Лидерът на ДСБ Радан Кънев и негови колеги от ръководството на партията закъсава 
сутринта в преспите на пътя между Сърница и Пазарджик. Те трябваше да пристигнат в Пазарджик на предварително обявена пресконференция в 10.30ч., но така и не успяха.

В петък вечерта Радан Кънев и колегите му от ДСБ са били в Сърница на среща с избиратели, заради предстоящите идната събота частични избори за кмет и общински съвет на най-новата община в региона, съобщи зам. председателят на партията Атанас Атанасов.

Останали са да пренощуват без да предполагат, че започва силен снеговалеж, който ще блокира пътищата в района. Междувременно от регионалната полицейска дирекция в Пазарджик съобщиха, че пътните участъци Велинград - Сърница, Велинград - Батак, Велинград - Юндола са затворени, заради обилния сняговалеж и многото паднали дървета, което налага да влязат машини за разчистването им.

Паднали камъни и дървета спряха и движението на теснолинейката в участъка Велинград- Разлог. Заради скъсани електропроводи бе спряно и движението на влакове в жп-участъка Пазарджик -Стамболийски, който е част от линията София - Пловдив.