събота, 18 април 2015 г.

Истории за невероятни съвпадения!

Жена видял мъжа си с любовница на онлайн карта

В Русия Yandex Maps е нещо като Google Maps. Марина Войнова от град Перм разглеждала карта, търсейки инструкции за адрес, когато видяла съпруга си да се прегръща с друга жена. „Когато Саша се върна,“ казва тя, „го помолих да намери адреса на картата. Когато той видя снимката, почервеня и си призна.“




Женена двойка, които се оказват на една и съща снимка 15 години преди да се срещнат

Преди 30 години Алекс и Дона Вуцинас живели в различни държави. Оказва се, обаче, че като деца, двамата са попаднали заедно на една снимка в Дисниленд. Докато Дона се снима с приказен герой, бащата на Алекс го разхожда в количка и те попадат на снимката. Двамата открили любопитния факт 1 седмица преди сватбата си. Всички разглеждали семейни снимки и майката на Алекс разпознала съпруга си и сина си на снимката на Дона.








Осиновеният син, който се оказа колега с биологичната си майка

Стив Флейг, шофьор на камион за доставки, с години търсил истинската си майка. Най-накрая я намерил – и се оказало, че тя е касиерката в магазина, където той работи. Кристин Талади казва, че когато го е родила не била омъжена и взела трудното решения да го даде за осиновяване. Той я търсел от години и един ден установил, че е изписвал името и погрешно. Той най-накрая открил името и адреса й. Оказало се, че майка му живее много близо до магазина. Когато казал това на шефа си, той го попитал „Имаш предвид Крис Талади, която работи на касата ли?“

Жената, която изгубила сватбената си халка и после я намери в морков от градината си

През 1995 година Лена Палсън изгубила халката си. Тя я оставила за малко на кухненския плот и повече не я видяла, въпреки че преровила цялата кухня. 16 години по-късно, докато вадила моркови от градината, тя видяла нещо странно около последния, който извадила – халката й!

Американско семейство откри своя снимка на чешка реклама

Приятел на семейство от Мисури бил на посещение в Прага и докато пътувал по магистрала видял рекламен билборд с тяхна снимка. Той снимал билборда и им изпратил снимката. Оказало, се че тя рекламира магазин, чийто шеф я е свалил от интернет, без да знае, че това е реално семейство. Той им се извинил и им изпратил бутилка вино.