четвъртък, 16 април 2015 г.

Съседски дуел за суджук! Видео

Дуел с пръчки за суджук стана хит в сайтовете за видеосподеляне. Действието се развива в блок в оживен квартал на Велико Търново.
На видеото се вижда как на северната стена на блока мъж, показал се от прозореца на втория етаж, посяга с пръчка към прозореца на комшията си отгоре. Там са окачени два реда суджуци. Енергичният мъж от втория етаж се е изправил в цял ръст на перваза на прозореца, а съседът му отгоре се опитва да го отблъсне с пръчка и с увещания. Любопитна съседка гледа сеира отстрани.

„Вие как бихте реагирали отгоре да ви капе мазнина, чубрица, червен пипер и вие да не можете да си отворите прозореца да проветрите? Мирише вътре на саламджийница”, каза пред bTV съседът от втория етаж Любомир Донков.

„Това е пастърма от сърца, защото са най-евтини”, обясни и Димчо Димчев от третия етаж, собственик на скандалното мезе. По думите му, Любомир постоянно създавал проблеми, плашел го, че ще дебне и през нощта. Затова и Димчо решил да прибере мезето на сигурно. Сега той обмисля да сложи суджука да се суши на южната тераса.

ВИДЕО