понеделник, 11 май 2015 г.

Бойко Борисов на живо!

Антон Хекимян в 18 ч. започва извънредно интервю с премиера, което ще продължи един час. Бойко Борисов няма да отговаря само на въпросите на журналиста, а напротив – предимно на зрители. Затова и еднократната рубрика е наречена “Питай премиера”. Интервюто, което ще е на живо по бТВ, ще може да се гледа и онлайн . До 18 часа зрителите могат да изпращат.

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО ТУК



Ето част от въпросите:

poli_stoqnova_
Искам да попитам Г-н Борисов , на какво основание вдига таксите на ВУЗ-а?

ernesto91
Г-н Борисов,въпросът ми е кога ще сложите навсякъде камери по пътищата в България,както е на запад и кога ще промените закона,за да може тези камери да важат в съда и ще въведете ли по строи мерки по пътищата като конфискация на кола при нарушение,отнемане на книжка до живот и големи глоби?

blogar
Г-н Премиер, да ви напомня член 53, ал.2 от Конституцията на РБ > " Училищното обучение до 16-годишна възраст е задължително. " Защо тогава и на какво основание 11, 12,13,14,15 и ненавършили 16-годишна възраст момиченца-деца, получават социални пари за раждаемост. Които пари са единствената причина, още след 4-ти клас те да напускат масово училище. Защо, както и докога ?!

qnka92
Г-н Премиер, Кога ще се обърне повече внимание на хората в неравностойно положение? Как 23-годишен човек, с ТЕЛК, може да живее със 135,60 лв. пенсия ? Търся работа, но няма програми и никъде не искат да ме вземат, тъй като съм с увреждане. Яна Динева - гр. Петрич

Juliana_kk
Уважаеми г-н Премиер, Ще вземет ли отношение към наскоро нашумелия случай на български граждани, който уби собственото си дете в Атина? И ако да, какво? Ако не, защо? Казуса е много по-дълбок от това което се предствая на българската общественост! Защо и медиите не отразиха цялата истина? Или и те са цензурирани? Един баща, който употребява хероин (най-коварният от всички наркотици) убива собственото си дете и след това го СВАРЯВА, за да заличи следите си!! Защо за това не се говори директно в България? Дори и това да не се тиражира гласно, вече има една доста богата представителна извадка на "икономически емигранти", които говорят, пишат и четата и гръцки език. Същите тези хора могат да се запознаят с чуждите медии, и без да се цензурира истината! Чудим се защо гръцките медии отклониха вниманието на обществото от политическата криза, и се занимаваха почти непрекъснато с това цяла седмица и продължават!!! Защото в Гърция има морал. Морал към законите, политиката и обществен! А Вие до кога ще продължавате да обслужвате нечи западни интереси? До кога ще продължавате да четете написаното от някой пъпчив стажант в Амиреканското посолство? Посолство ли казах?! Българското в Атина изобщо не работи! Казвам го от личен опит. Както и останалите институции в България. И все пак, Ви питам конкретно, ще вземете ли позиция от страна на България към това потресаващо събитие на убийството в Атина? Защото когато се чудим на къде духа вятъра и не отстояваме собствените си позиции, тогава с право сме наричани навън "варвари", "крадци", "убийци"!! Съветвам Ви да заемете позиция. Вие сте лицето на нацията, престанете да плювате Гърция, че не изпълнява договора с си с тройката, а се замислете дали всички тези договори, както за Гърция, така и за всяка по-бедна страна в ЕС не са "едностранни" за този който има интерес!?!

magic32
Г-н Борисов, защо в България не се провеждат референдуми, с които да решаваме важните проблеми, които стоят пред обществото ни ?


VIP8888
Г-н Премиер, кога ще бъде изцяло завършена АМ "Хемус" и защо ще е толкова далеч от Велико Търново?


betigm
Господин Премиер бихте ли ни отговорили в близките дни дали е възможно задействането на някаква програма за цялостна подмяна на асансьорните уредби по соц. блоковете? Преди много години един от шефовете на Асансьорни сервизи бе казал, че може да дойде време когато ще се говори за аварии при асансьори като катастрофите по улиците!!!!! Но пострадали ще има повече а ще го допуснем ли? От асансьорен техник знам, че асансьорите трябва да имат капитален ремонт с цялостно сменяне на асансьорите на всеки 10 години.(А през тези 10 години да има 2 малки и един среден ремонт.)


pankho
Г-н Хекимян , искам да попитате Борисов защо не каза една дума на 9 май за освобождението на Европа за годишнината и за Русия.Така ли смята да се снишава и да чака какво ще му наредят от американското посолство.


achans8407

Защо гоните хората от общинските жилища включително майка и татко и след това ги давате на ромите.Или съм много ТЪП или немога да схвана намеренията на държавата бихте ли обяснили моля????????