събота, 9 май 2015 г.

Още за конкурсите в Община Варна!

Снимка: "Таралеж"
„Таралеж“ разполага с резултатите от конкурса за началник сектор „Контрол жалби“ в Община Варна проведен на 28.4.2015 г.

Преди няколко дни публикувах информация, че конкурсите в Общината са нагласени, за да бъдат спечелени от „правилния“ човек. Тук може да видите снимки от компютъра на спечелилата мястото Главен юрисконсулт(ВИЖ ТУК), на които се вижда, че разполага с вариантите от теста.

Идентичен е случаят и на Теодора Маринова, която печели преди 10 дни мястото на началник сектор „Контрол жалби“. Г-жа Маринова е заемала позицията преди конкурса по заместване.

Обявява се конкурс, за да бъде преназначена, твърдят запознати в Общината. Тя е участвала в изготвянето на теста за изпита и е имала вариантите на отговори, категорични са източниците ни.
Резултатите от конкурса  потвърждават съмненията. Теодора Маринова има резултат от оценка на теста 5 от максимален 4!? Това не знам какво значи...

Явно е, че тези конкурси са пародия и се организират, за да бъдат спечелени, от когото трябва.

Кметеее, как  спазвате чл.16 от Наредбата за провеждане на конкурсите на държавни служители за  осигурен равен достъп на кандидатите до заемане на длъжности за държавни служители без ограничения на правата или привилегии?