понеделник, 4 май 2015 г.

Провери на колко години изглеждаш!

Това става ясно от уебсайта how-old.net, създаден от "Майкрософт", съобщи Си Ен Ен. Той ви казва на каква възраст изглеждате само с кратък анализ на ваша снимка. Вие спокойно можете да я пратите на сайта. Изчислението се прави на базата на обикновен компютърен алгоритъм.

ПРОВЕРИ НА КОЛКО ИЗГЛЕЖДАШ:  ТУК

Ето на колко изглеждат някои известни личности:


Макар да е 62-годишен, Владимир Путин изглрежда така, сякаш е само на 51 години.




Мишел Обама - като на 37 г.


"Мишел не е остаряла и с един ден", казва американският президент Обама за съпругата си. В момента тя е на 51 г., но сайтът на "Майкрософт" я подмладява с 14 години. "Попитах я каква е тайната на нейната младост и тя ми каза, че е в яденето на плодове и зеленчуци", допълва Обама.





Барак Обама е състарен с 5 г.

Обратен е случаят с Барак Обама, който е на 53 години, а според сайта изглежда така, сякаш е на 58. Президентът обаче има чувство за хумор, което не го напуска дори тогава, когато трябва да се пошегува със себе си. "Изглеждам толкова стар, че Джон Бейнър (председателят на Камарата на представителите - б.р.) покани израелския премиер Бенямин Нетаняху да говори на погребението ми", пошегува се преди седмица Обама на вечеря с журналистите, акредитирани в Белия дом.




Бекъм като Обама

Подобно на Обама, и знаменитият английски футболист бе състарен с 5 години. Седмица преди да закръгли 40, той бе изкаран 45-годишен. От Си Ен Ен обаче си признават, че сложили за анализ негова снимка, направена в момент, в който Бекъм бил напрегнат.




Бил Гейтс обявен за най стар - на 77 г.

Основателят на "Майкрософт" е изкаран най-възрастен от всички. Според сайта на собствената му компания той е на цели 77 години, макар в действителност да е само на 59 и да е по-млад от Хилъри Клинтън. Излиза, че той е състарен с цели 18 години. Явно програмистът има зъб на шефа си, шегуват се в "Майкрософт".

ПРОВЕРИ НА КОЛКО ИЗГЛЕЖДАШ: ТУК