сряда, 3 юни 2015 г.

Игнатиево под обсада!

Град Игнатиево край Варна е под полицейска обсада. Входовете и изходите са завардени от полиция, съобщава Нова телевизия. Според очевидци, има и арестувани.

Една от вероятните причини за предприетата полицейска акция е разкритието, че богаташките домове масово са построени от кражби, а ромите, прикрити като социално слаби, продължават да тарашат из варненските молове, защитени с полицейска протекция.

Шефът на ОД на МВР - Варна Даниел Пашов коментира информацията. Той потвърди пред Нова телевизия, че има задържани и арестувани хора. Пашов поясни, че тъй като продължават арестите, повече подробности ще съобщи по-късно днес. Шефът на ОД на МВР - Варна съобщи, че е бил запознат със случая "Игнатиево". Пашов призна, че наистина явно има проблеми с полицейски слуцжители във Варна. Припомняме ви, че вчера в репортаж на Нова телевизия бе разкрито, че полицаи унищожават доказателства за извършени джебчийски кражби, за да се облагодетелстват. Даниел Пашов съобщи, че в момента тече и проверка в Трето полицейско управление във Варна.


Обновена!