неделя, 14 юни 2015 г.

Мерси Баку

Бойко посрещна рождения си ден в Баку
Култовия отбор "Реал Мадрид" получи за подарък на рождения си ден премиерът Бойко Борисов. Испанските звезди пристигнаха символично под формата на черна фланелка на отбора с автограф на всеки един от тях. "Реал" е един от любимите тимове на премиера, а оригиналният подарък му връчи министърът на икономиката от Реформаторския блок Божидар Лукарски.

Повечето министри обаче решиха да запазят в тайна подаръците си заради това, че не са успели да ги връчат лично на премиера.

На рождения си ден Бойко Борисов все още бе на Първите европейски игри в Баку и се очакваше да кацне в България късно през нощта. 

Въпреки това от парламентарната група на ГЕРБ не скриха подаръка си.

"Събрали сме средства, които той сам ще реши за какво да дари", казаха съпартийците му. Това не е първият път, в който Борисов получава подобна изненада от ГЕРБ. Още през 2013 г. премиерът получи такъв дар от колегите си и каза, че ще даде парите за някой старчески дом или в помощ на дечица.

Премиерът получи и стотици поздравления за празника си. Честитки за рождения му ден заваляха в неговия Фейсбук профил.

"Честит рожден ден! Бъдете все така младолик, красив и умен. Бъдете нашата гордост и опора. С пожелания за много здраве, щастие и късмет", написа Детелина Тодорова под една от снимките му. Редом с нея още десетки други хора пожелаха на премиера крепко здраве и успехи. "Бъдете здрав! Не се отказвайте! България има вопиюща нужда от Вас!", написа Мария Шварц. Мари Хигелс пък му посвети дори цяло стихотворение.