вторник, 7 юли 2015 г.

Почивната станция на Министерски съвет пусна оферта в сайт за групово пазаруване

Почивната станция на Министерски съвет в Слънчев бряг пусна оферта в сайт за групово пазаруване, показа справка в интернет.

Пакетът, пуснат явно поради липсата на интерес и незаетата леглова база, е за пет нощувки за двама души. Цената му е 52 лв. на човек и включва закуска, обяд и вечеря.

Сумите за външните гости, които не отдъхват като министрите и депутатите на преференциални цени, са съвсем други. В сайта е посочено, че стая с две легла се дава с повече от 30 лв. по-евтино – за между 70 и 60 лева на нощ. В тази цена обаче е включено само сутрешното хранене. Всички туристи могат да ползват абсолютно едни и същи екстри – интернет, паркинг, прожекции в лятното кино, както и развлечения на сцената на комплекса.

Станцията на МС се намира в началото на Слънчев бряг в посока от Несебър. Простира се върху площ от 43 декара. Всички стаи разполагат с балкон, телевизор с кабелни канали, климатик, хладилник и телефон. Почивната база в курортния комплекс предлага сауна, хидромасажна вана, фитнес център, както и маса за тенис и корт.  В същата станция може да се почива и за 50 лв. на нощ, но във втория й корпус.