събота, 1 август 2015 г.

Обраха репортерка на „Нова“, докато прави репортаж за цената на тока

Това са нещата, които са останали
 на Велина след обира.
Репортерката от Нова телевизия Велина Сашева Симеонова е била обрана пред сградата на КЕВР на бул."Дундуков" София, докато прави репортаж за цената на тока. За патилата си тя сама разказа в профила си във Фейсбук. Нагъл крадец е задигнал дамската и чанта, докато Велина е била залисана в работата си. Вътре са били личната ѝ карта, шофьорската книжка и талонът на колата, пари, дебитни карти.

По думите на колежката от Нова, продавачката от съседния магазин е видяла момче с татуировки, което се оглеждало насам-натам. Журналистката моли, ако някой попадне на документите ѝ и на ключовете от колата (Москвич) да ги предаде на полицията.

Ето и част от емоционалния пост на Велина:

"Добри хора, Откраднаха ми дамската чанта пред Комисията за енергийно и водно регулиране на Дондуков, докато си пишех прякото включване. Вътре беше светът ми. Лична карта, шофьорска книжка и талон, ключове, пропуски, сантиментални опори в живота, малко пари и две дебитни карти

Полицията знае, банката също, знае и момичето от магазина до КЕВР. Тя видяла момче с татуировки по краката, оглеждал се съмнително, но решила, че е оператор „от нашите”. Пазете се всички татуирани! Полицаят каза: „Тоя ше е нашият човек!” Ама няма да е моят
Разбрах две неща от тази случка: че хората стават лоши, когато го закъсат за пари. И че се замисляш за ценностите в чантата и душата си, когато останеш на Дондуков с тефтер с цените за тока, клипборд, за да ги разкажеш и слушалки за пряко".