петък, 28 август 2015 г.

"Ню Америкън": Приемлива ли е българска комунистка за шеф на ООН?

Ирина Бокова - настоящ шеф на ЮНЕСКО, е смятана за най-сериозен кандидат да оглави ООН, пише изданието "Ню Америкън".

То цитира проучване на британския в. "Файненшъл таймс" от април, като изтъква, че този вестник е контролиран от западния елит.

Статията на "Ню Америкън" е озаглавена "Българската комунистка и шефка на ЮНЕСКО Бокова може да оглави ООН".

Очевидно кандидатурата на Бокова е приемлива за администрацията на Барак Обама, за Кремъл и за други основни играчи, допълва изданието. Освен това, тя е от "правилния" пол и е от Източна Европа. Всичко това днес е смятано изключително важно за едно лидерство.
Но коя е Бокова и защо елитът се надява да я види начело на нещо, което мнозина наричат "диктаторски клуб"? Този въпрос задава авторът на статията Алекс Нюмън.

За някои тя би била на мястото си така, както беше на путинските празненства на Деня на победата на 9 май т.г., докато свиреше съветският химн, а зад гърбовете им се развяваше комунистически флагове със сърп и чук.

Първото което трябва да знаете за Бокова, е, че тя е кадър на Българската комунистическа партия, дълбоко свързана с режима, извършил масови убийства и завладял страната й. Всъщност шефката на ЮНЕСКО е "бебе в червени пелени" - дете на родители, убедени комунисти, обяснява авторът.

Освен че е бил комунистически политик и член на Политбюро (б.р. Георги Боков никога не е бил член на политбюро на ЦК на БКП. Избиран е за секретар на ЦК на БКП)  при свирепия режим, бащата на Бокова е бил и главен редактор на пропагандния официоз на БКП "Работническо дело".

Предполага се, че бруталната диктатура е избила между 100 000 и 250 000 души, сред които дисиденти, християни и много други. Действителният брой може да се окаже и по-голям. Според политолога Рудолф Ръмъл - бащата на термина "демоцид", броят им е 222 000. Много други са жестоко измъчвани и преследвани.

Въпреки всички тези зверства, самата Бокова е била ентусиазиран млад член първо на Комсомола, а после и на БКП, като дори заема определени постове при бруталния режим. Заради нейните близки и безбройни връзки с режима и комунистическия й фанатизъм Бокова получава специалната привилегия да учи в Московския държавен институт за международни отношения (МГИМО) - едно от елитните училища на съветския режим, извършил масови убийства, пише Алекс Нюман.

Бокова остава в БКП, след като тя се преименува на Българска социалистическа партия (БСП) след падането на комунистическия режим на терора. Въпреки промяната на името с цел получаване на достъп до парични облаги, платени от данъкоплатците в САЩ и ЕС, безкрупулната партия, която е на власт и днес (така е в текста - б.р.), продължава да бъде доминирана от същите главорези, както и преди.

Бокова изкара два мандата в българския парламент като член на преименуваната БКП и стана външен министър при премиера Жан Виденов - друг комунистически функционер и бивш агент на българския клон на КГБ. (В действителност името на Виденов досега не е излизало в списъците на агентите на ДС - б.р.)

Настоящият пост на Бокова като генерален директор на ЮНЕСКО бе осигурен с подкрепата на Обама, твърди изданието. Това е притеснително, и не само защото избирането й предизвика масово осъждане от страна на оцелели от комунистическия български ГУЛАГ, които нарекоха решението "срамно".



ЮНЕСКО - развъдник на убийци, комунисти и ислямисти


Но макар наистина да бе срамно, то не бе изненадващо. Белязаната от скандали организация към ООН, която иска да стане глобално министерство на образованието и да наложи на цялото човечество World Core Curriculum (нещо като световен унифициран учебен план - б.р.), бе такъв развъдник на комунисти, престъпници, диктатори, ислямисти, масови убийци и антиамерикански радикали, че администрацията на Роналд Рейгън извади САЩ от нея.

Не е изненадващо, че кандидатурата на Бокова да оглави ООН се отбелязва като възможност да се даде по-голям глас на автократите от Третия свят в "глобалното управление", докато човечеството се готви за това, за което глобалистите говорят като за свой нов, "многополюсен" световен ред. Работата на Бокова ще бъде да улесни този преход.

За американците и милиардите жертви на комунизма (такъв е броят според "Ню Америкън" - б.р.) по света  обаче кандидатурата на Бокова и статутът й на фаворит представляват отлична възможност да демаскират ООН и членуващите в нея режими като такива, каквито са - заплаха за човечеството и човешката свобода.

Осъзнаването на тази заплаха нараства в САЩ и по света. Човечеството трябва да работи за разпускането на ООН и да преследва всички комунисти, които се отърваха безнаказано след разпадането на СССР.

В името на свободата и напредъка време е ООН и Бокова да бъдат демаскирани и спрени.