неделя, 6 септември 2015 г.

Ценко Чоков завихри купон край морето с електората!

Кметът на врачанското село Галиче Ценко Чоков прави всичко възможно неговите гости да прекарат незабравими дни край морето. Каращият четвърти мандат управник е популярен в цялата страна с нестандартните си идеи за мотивиране на електората преди избори.
Тази година Чоков покани 200 жители на селото да отидат на почивка на море и онзи ден с няколко автобуса закара записалите се в комплекс „Ривиера Бей“ край Варна.

От кадрите от купона в ресторанта, от които се вижда, че Ценко Чоков се старае неговите гости да прекарат незабравима вечер. Очевидно в разгара на купона кметът на Галиче е
започнал да се съблича, като дори е свалил тежащия 1,600 кг златен ланец и го е сложил на един от своите гости. Наравно с него на дансинга са и неговите съселяни, които най-вероятно все още не могат да повярват, че всичкото това е безплатно.

На 25 октомври тези хора ще бъдат изправени пред „тежкия“ избор за кого да пуснат своята бюлетина за кмет на Галиче. Ценко Чоков иска от тях само едно: да гласуват по съвест.