събота, 10 октомври 2015 г.

Волен Сидеров със среднощен екшън в центъра на София

Предизборните страсти явно се вихрят и в "Атака", но в малките часове на денонощието. Лидерът на партията Волен Сидеров и заместникът му Десислав Чуколов вилняха късно през нощта на петък срещу събота в центъра на София. Този път атакистите обявиха акция за лов на наркотици.

Според информация на бТВ Сидеров и Чуколов спрели пред "клекшоп" в близост до НАТФИЗ и заявили, че вътре има наркотици. В този момент мъж и жена искали да си купят цигари. Сидеров хванал жената за ръката и взел телефона ѝ.
От Театралната академия излезли много хора и станал скандал. След това на мястото пристигнала полиция като според очевидци цели 22-ма униформени, подкрепени с 6 патрулки и един бус не успели да усмирят Волен и компания. На мястото на инцидента са пристигнали  и шефът на СДВР Младен Маринов и главният секретар на МВР Георги Костов, допълни и Нова тв.
По непотвърдена информация, Сидеров е ударил полицай.

Сидеров е подсъдим в дело за хулиганство заради инцидента на летище "Варна" от миналата година, припомня бТВ. По време на полета от морската ни столица към София възникнал скандал между Сидеров, депутати от "Атака" и френската дипломатка Стефани Дюмортие. Ситуацията не се успокоила и след като самолетът се приземил, пасажер направил забележка на атакистите, а на летището Сидеров ударил полицай.
Това не е единственият подобен случай, в който се Сидеров или членове на неговата партия се замесват.

През пролетта на миналата година мъж твърдеше, че е бил тормозен от политика в столичен ресторант. Политици от "Атака" крещели в лицето на мъжа въпроси дали ще гласува за партията им, а накрая той бил и физически нападнат.

ВИДЕО