четвъртък, 3 декември 2015 г.

Махнете гащите от простора, Дейвид Камерън идва!

Днес софиянци да не збравят да си махнат гащите от простора! При посещението на държавния секретар на САЩ Джон Кери на 15 януари тази година софиянци бяха предупредени да не простират дрехи на простора.

Премиерът на Великобритания Дейвид Камерън пристига на двудневно посещение у нас. Очаква се гостът да кацне в ранния следобед.

Дейвид Камерън е сред европейските лидери, които са най-застрашени от терористично нападение. Именно от мерки за сигурност програмата му у нас до последно се пази в тайна.

От правителствения ВИП той ще се придвижи по булевард "Брюксел" и после по "Цариградско шосе" до сградата на Министерския съвет, съобщава Нова тв.

Там той ще се срещне с Борисов. Очаква се двамата премиери да обсъдят предложените от Великобритания реформи в Европейския съюз, миграционният натиск и сигурността на външните граници на ЕС, както и теми от двустранен интерес.

След това Камерън ще се срещне с държавния ни глава Росен Плевнелиев в президенството. Следва иновационна изложба в "София Тех Парк", който се намира след 7-ия километър на "Цариградско шосе".