петък, 26 февруари 2016 г.

ММА клуб обяви дни на отворените врати за биячите от околовръстното

Състезателите от Боен Клуб "България" отправиха доста заплашителна официална покана към биячите от Околовръстното, които нанесоха побой с палки на бившата ни национална състезателка на троен скок Мария Димитрова и съпруга й Васко Наумов. 

Оказа се, че единият от биячите е участвал в състезание, в което е посрамил България.

Цялото изявление на ММА състезателите:

ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ ЗА БИЯЧИ

Всички знаят за случая с "биячите на околовръстното". Вече се знае за Георги Близнаков и липсата му на умения. В състезанието "Битката за Балканите" между Румъния и България през 2010 г., колегите му в националния отбор трябваше с кръв да заличават позорното му представяне, излъчено и по Евроспорт. Но тези индивиди от бандата му, пребила момче и момиче с палки, бяха обявени за шампиони по бокс, кикбокс и какво ли още не! Освен всичко друго, ТЕ СА СРАМ за хората, които спортуват!!!

От "Боен Клуб България" обявяваме: "Дни на отворените врати за биячи".

След като в рамките на предните две седмици, така или иначе "възпитавахме" такива образи по паркинги и молове....ето, една чудесна възможност за всички биячи. Имаме два ринга, една клетка и много на брой желаещи, които ще коригират пропуските Ви в първите седем и последващи години! Mястото е известно София, бул."Цар Борис" III, No.224 , зала "Боен Клуб България". Вие сте на ход!!!!"