неделя, 27 март 2016 г.

ГЕРБ ни информира за сутрешния крос на Цветан Цветанов

Втори ден в Стара Загора продължава форумът на ГЕРБ-Старейшини, на който вчера участва и лидерът на партията и министър-председател Бойко Борисов.
Първата новина от втория ден на партийното събиране на ГЕРБ в Стара Загора обаче не е политическа. Предлагаме ви съобщението на пресцентъра на ГЕРБ без редакторска намеса:

„Цветан Цветанов направи 10 обиколки на стадион „Берое“ по време на сутрешния си крос в Стара Загора

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и заместник-кметът на Стара Загора с ресор спорт и туризъм Красимира Чахова направиха десет обиколки на стадион "Берое" в град Стара Загора. Красимира Чахова е лекоатлет - ветеран, спечелил световни, олимпийски и европейски медали.

Пистата на стадиона е ремонтирана по време на първия кабинет на премиера Бойко Борисов с пари, отпуснати от Министерство на спорта и с общински средства. Тогава е монтирано цялото модерно осветление на стадиона, както и електронното табло. „Това даде възможност през последните 3 години на стадиона под Аязмото да се проведат европейски и международни шампионати, като Международния лекоатлетическия турнир "Самарско знаме", който бе прекъснат за повече от 20 години. Тук се проведе и европейското отборно първенство по лека атлетика през 2015 година”, обясни Цветанов."

Снощи зам.-председателят на ГЕРБ е отскочил и до Пловдив, съобщава също пресцентърът на партията:

„Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов връчи членски карти на 500 нови членове от Пловдив и областта. Това стана на традиционния пролетен бал в града под тепетата в присъствието на областните координатори на двете структури – кмета на Пловдив инж. Иван Тотев и Розалин Петков, кметове на райони в града, на населени места, общински съветници и много партийни членове."