понеделник, 18 април 2016 г.

Бойко Борисов в пряк ефир отговаря на въпроси

Признавате ли, че корупцията е най-големият проблем на страната? Това бе първият въпрос на водещата Цветанка Ризова към госта си Бойко Борисов. 

"Дори и да е малък проблем, става голям. Тази задача трябва да се свърши. Всеки, който пипа държавните пари, ще бъде наказан. Това, което ставаше през последните 20 години, не може да става и сега. И бях длъжен да предупредя партията. Всички трябва да дадем личен пример и тогава да говорим за другите", отговори Борисов.

Над 700 въпроса са получени до bTV към премиера.

Видя се при шефа с ДАИ, че милост за никого няма да има, отсече премиерът. Когато обединихме ДАНС, БОП, полиция, данъчни и митничари, както и наблюдаващи прокурори по различните проблеми, се събраха над 3 милиарда лева повече.

Премиерът се появи с официален тъмносин костюм и вратовръзка в светлосиньо - в тон с цвета на партията му.


Борисов: Аз не го слушам изобщо Радан Кънев. Ще си запуша ушите


Не ми е интересен Радан Кънев. Не го слушам изобщо. Ще си запуша ушите. Това заяви пред bTV премиерът Бойко Борисов, след като водещата Цветанка Ризова опита да пусне запис с изказване на лидера на ДСБ, който мина в опозиция. "Не броя ДСБ за опозиция. Те само си бъбрят на трибунката от парламента", каза още той.

Пеевски си отиде. Пеевски напуска страната


"Пеевски си отиде, Пеевски напуска страната. Много скоро вече няма да е дъвка. Аз не знам тогава какво ще измислят, какво ще говорят".

Обновява се!