вторник, 17 май 2016 г.

Вицове, май 2016 г.

СмЕх


Султанът ходил по чужбина. Връща се, извиква везира и ще му реже главата. Ядосан бил, защото в чужбина мъжете правят любов все с професорки, лекарки, доцентки, а той само някакви тъпи ханъми. Треперейки, везирът го помолил да му даде три дни като му обещал да оправи работата.
След три дни везирът щастлив съобщава на султана:
- Ваше величество, в харема имате вече 28 професорки, 14 лекарки и 10 доцентки. Коя да Ви доведа?
- Абе, я доведи тази с най-големия задник!

***

В началото водещата на новините половин час ме залива с - при тежка катастрофа са загинали 4 човека, инфлацията се покачва, измами с обществените поръчки, свинският грип се съюзил с птичия, издирва се опасен престъпник...а накрая с усмивка съобщава, че имало пингвинче в зоопарка - сигурно това ще ме успокои.

***

Председателят на едно текезесе (ТКЗС) раздавал новогодишни награди. „Пена, Нане и Вуте награждавам с по един чифт галоши.” Ръкопляскания. „Партийният секретар награждавам с екскурзия до Париж.” Доволни гласове от залата: „Нека оди бос, нека оди бос...”

***

Отдавна е известно, че 20 процента от хората вършат 80 процента от работата. Наскоро се установи, че 80 процента от хората считат, че те влизат в тези 20 процента.

***

Две крави си пасли.В пристъп на екзистенциализъм едната споделила:
– Понякога си мисля , че хората ни обгрижват само заради млякото и месото !?
– Айде стига с твоите конспиративни теории вече!

***

Всяка сутрин нови вицове