петък, 20 май 2016 г.

Стоичков, фенове и футболни звезди празнуват 50 години номер 8

Днес от 20 часа на Националния стадион "Васил Левски" хиляди фенове ще отпразнуват юбилея на футболната ни легенда Христо Стоичков.

Футболното шоу "50 години номер 8" ще събере на едно място звезди от близкото и да далечно минало.

На националния стадион ще видим легенди като Ромарио, Роналдиньо, Роберто Баджо, Самуел Ето'о, Звонимир Бобан, Деян Савичевич, Георге Хаджи, Предраг Миятович, Джанфранко Дзола, Карлос Валдерама, Михаел Лаудруп, Хосе Мария Бакеро, Уесли Снайдер, Хуан Роман Рикелме и още много звезди. Родните легенди Наско Сираков, Емил Костадинов, Любослав Пенев, Красимир Балъков, Йордан Лечков, Димитър Бербатов и Мартин Петров също ще участват в спектакъла. Все още има малка вероятност в последния момент от Дубай да долети и самият Диего Марадона.

Организаторите обещават невероятно шоу. Програмата ще започне още в 18:00 часа и предвижда много изненади за зрителите. Стефка Костадинова и Илиана Раева, както и любимият певец на Стоичков - Мирослав Илич, ще бъдат част от специалните гости. Самият мач ще бъде прекъсван няколко пъти, за да се отдаде почит с едноминутно мълчание на починалите тази година Трифон Иванов и Йохан Кройф. В края на спектакъла центърът на София ще бъде осветен от уникална заря.
"Този мач е за всички хора. Искам те да дойдат и да се забавляват. Не съм забравил откъде съм тръгнал. Ще се раздам отново за цяла България", обеща Ицо на пресконференцията вчера.

/Таралеж/