петък, 13 май 2016 г.

Поли Генова е на финал

Песента на Поли Генова "Ако любовта беше престъпление" се пребори със силната конкуренция и остана сред 10-те финалисти от втората полуфинална вечер в Стокхолм. В събота на сцената в Стокхолм ще излязат представители 26 държави, сред тях - и Поли Генова, за да представи отново България на най-гледаното европейско музикално шоу.

Поли Генова представи България под номер 12 във втория полуфинал на песенния конкурс. Поли изпълни “If love was a crime” в оспорвана конкуренция с още 17 песни от Латвия, Полша, Швейцария, Израел, Беларус, Сърбия, Ирландия, Македония, Литва, Австралия, Словения, Дания, Украйна, Норвегия, Грузия, Албания и Белгия.

Поли Генова е всестранен талант. Тя се представя еднакво добре както на музикалната, така и на театралната и телевизионна сцена. Една от малкото млади български изпълнители, които успяват с лекота да грабнат сърцата на своите фенове и да поддържат интереса към себе си без да се налага да бъдат пошло скандални заради това. Тя е щура и ексцентрична, но така й отива.

Поли бе избрана да представя България в Евровизия заради популярността й сред феновете на конкурса и заради блестящото й представяне като водеща на Детската Евровизия през ноември миналата година, която БНТ организира.

ВИДЕО