четвъртък, 18 август 2016 г.

Фенове на Динамо (Букурещ) спретнаха велик номер на Стяуа

Феновете на Динамо (Букурещ) успяха да спретнат такъв номер на вечния си футболен враг Стяуа, който ще бъде помнен вечно. Няколко души от Динамо са успели да убедят ръководството на Стяуа, че са фирма, която се занимава с хореография на големи събития. Те са били допуснати на стадиона и са подредили много "специална" хореография, за да могат привържениците на Стяуа да изпишат "Само Стяуа Букурещ" за началото на мача им с Манчестър (Сити) от Шампионската лига.

За изумление на почти всички, наблюдаващи срещата, феновете на Стяуа вдигнаха надписа: "Само Динамо Букурещ". Ситуацията става още по-смешна, защото десетките хиляди фенове, вдигнали цветните листи, всъщност така и не разбират какво правят.

Цялото "удоволствие" от гледката остава за отсрещните сектори, които в продължение на няколко минути бурно освиркват, но феновете отсреща не знаят какво всъщност се случва и продължават да поддържат срамната хореография. Мачът бе излъчван и по телевизията, така че цяла Румъния успя да види унижението.

Крахът на Стяуа бе пълен, защото в този мач отборът загуби с 0:5 от Манчестър Сити. Разгромът можеше да е още по-голям, защото Агуеро вкара три гола, но изпусна две дузпи.

Видео