неделя, 20 ноември 2016 г.

Варненка е новата "Мис България 2016"

23-годишната варненка Габриела Кирова е новата Мис България 2016. Най-красивата нашенка има две дипломи – британска и българска, работи в сферата на туризма.

Габриела е висока цели 178 см, има перфектни мерки и говори английски и гръцки. Тя ще представи страната ни на международния конкурс „Мис Планет“ 2017.

Подгласнички на новата Мис България са футболната съдйка от Бургас Рени Радева Мис Стара Загора - Стиляна Станчева. Общо 18 кандидатки се включиха във финала на Мис България, организиран от Ирина Папазова.

Габриела Кирова шокира в сутрешния блок на bTV с признанието, че е трябвало да свали
определени килограми, за да спечели короната. "Ти да отслабваш, е, как така?", невярващо попита Диана. Възклицанието идва от това,че Габи е бивша състезателка от националния отбор по художествена гимнастика и изглежда повече от перфектно.

Габи допълни,че тренировките й за конкурса са били доста тежки и заради това не е имала време да се посвети на нищо друго освен на надпреварата.

Тя чистосърдечно призна,че не е очаквала да спечели, защото около нея е имало доста красиви момичета.

Второ място снощи зае 19-годишната Рени Радева от Бургас. Освен че е студентка по право, тя се занимава професионално и с футболно съдийство.
Третото място в конкурса „Мис България 2016” беше за 17-годишната Стилияна Станчева от Стара Загора, която все още е ученичка.