неделя, 26 март 2017 г.

"Таралеж" следи на живо изборите за театър "България"

"Таралеж" следи на живо резултатите от избора на театрална трупа в театър "България":

Резултати към 19:45 ч.

Герберска - 32,8 %

Червена - 28,3 %

Патриотарска - 9,2 %

Доганова - 8,5%

Магарешка - 4 %

Реформаторска - 3,6 %

Ново републиканска - 3,4 %

Местанова - 2,7 %

Азбучна - 2,2 %


LIVE! Обновява се! 




*НОВИНИ ОТ ИЗБОРИТЕ*


Днес в България се провеждат предсрочни парламентарни избори. Изборният ден започна в 7 часа и приключва в 20 часа местно време.

Участват 12 партии, девет коалиции и девет независими кандидати. Общо 4680 са регистрираните кандидати за народни представители.

***
 
Ахмед Доган гласува рано-рано
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган гласува в 7.30 ч. в неделя сутрин в столичното 36-то училище.


***

Бойко Борисов: Гласувах за една стабилна и единна
България

В хубаво настроение съм. Гласувах за стабилна, предвидима, единна България, защото утре трябва да бъдем толкова единни като нация, толкова  са тежки проблеми на границата, че от утре нацията да е като един човек. Това каза Бойко Борисов, който упражни правото си на глас в 78 СОУ "Христо Смирненски” в Банкя. Поздравявам футболистите, че размазахме холандците. Ще пожелая на всички успех. Да упражнят правото си на глас и от утре народът да бъде обединен, каза още Борисов.  

***

И Нинова гласува


Гласувах така, че всеки човек, който има нужда да може да се лекува, повече българи да имат работа и хората да са спокойни по домовете им, младите да раждат и да отглеждат децата ни в България. Гласувах за промяна в живота ни и справедливост. Това заяви Корнелия Нинова минути след като упражни правото си на вот. "Очаквам висока избирателна активност, хубаво е, че хората упражняват правото си на вот", заяви Нинова.