четвъртък, 9 ноември 2017 г.

Събраха се: Спейси и Уайнстийн заедно на рехабилитация

Актьорът ​Кевин Спейси и продуцентът Харви Уайнстийн най-сетне се събраха – не на някоя снимачна площадка (където нито жените, нито мъжете щяха да бъдат в безопасност), а в клиника за лечение от сексуална зависимост, съобщава „Дейли Мейл“.

Клиниката „Медоус“, от чиито услуги се твърди, че са решили да се възползват двамата носители на „Оскар“ (един за Уайнстийн, два за Спейси), се намира в Аризона и се рекламира като прилагаща най-добрата програма за преодоляване на този тип зависимост. Един месец лечение там струва 36 хиляди долара.

Спейси бил пристигнал в „Медоус“ в края на миналата седмица (което не е официално
потвърдено от говорителя му), а Уайнстийн е бил забелязан по-рано да обядва във Финикс – града, в чиито околности се намира клиниката.

В рехабилитационния център Спейси и Уайнстийн могат да се възползват от басейна и фитнес центъра, конната база и други места за приятно прекарване на времето, но вероятно не и от персонала – или поне не така, както са го правили досега.

„В „Медоус“ осигуряваме поверителна и безопасна среда за лечение на сексуалната зависимост. Нашите специалисти помагат на всеки клиент да открие основните проблеми, причинили пристрастяването му, да се освободи от тях и пристрастеността си. Осигуряваме им иновативен и високо ефективен план, разработен специално за справяне с сексуалната зависимост при мъжете“, гласят рекламните материали на клиниката.


В „Медоус“ отървават пациентите си от зависимостта им с 45-дневен курс, наречен „Нежната пътека“, в рамките на който Спейси и Уайнстийн биха могли да „лекуват травмите си“ и да „получат инструменти, с чиято помощ да променят живота си“. Освен това ще могат да си говорят за кино, да обменят спомени и идеи за бъдещи филми или пък по защитните си стратегии в предстоящите съдебни процеси.