събота, 19 май 2018 г.

Кралската сватба


Принц Хари и Меган Маркъл скючиха брак!

Меган Маркъл се появи в църквата, където  се венча за принц Хари. Красавицата пристигна в автомобил, заедно с майка си. Актрисата е с чисто бяла рокля и с красив воал и тиара на главата. Дължината на шлейфа е по-малък от този на херцогиня Кейт заради йерархията във Великобритания.

Малко преди нея пристигнаха принц Хари и брат му принц Уилям (кумът му). Двамата бяха с черни военни униформи. Още с влизането им в храма всички гости се изправиха, за да отдадат почит на жениха.

Престолонаследникът Чарлз и съпругата му Камила дойдоха секунди преди кралица Елизабет Втора, която бе заложила на тоалет с цвят "лайм".

Меган Маркъл влезе сама в църквата. Част от пътя към Хари тя извървя без придружител, а после до него я заведе принц Чарлз. Меган наруши правилото, че долната част на роклята трябва да бъде във формата на камбана. Дизайнът на дрехата е на Живанши.

На церемонията присъстват Джордж Клуни и съпругата му Амал, семейство Мидълтън, Опра, Дейвид Бекъм, заедно с половинката си Виктория, приятелки на булката и колегите на Маркъл от „Костюмари”, начело с Джина Торес. 


Освен тях там е водещият на Carpool karaoke Джеймс Кордън, тенисиската Серена Уилямс, музикантът Елтън Джон, който ще пее на събитието.