Страници

вторник, 16 май 2023 г.

Русия не се нуждае от армия, за да "победи" целия свят. Достатъчни са им държавните медии - подиграват ги от украинското ръководство за сказките за унищожен "Пейтриът". Видео

"Министерството на отбраната на Руската федерация е мем", заяви Подоляк - за руските изявления относно предполагаемото "унищожаване" на Patriot. Съветникът подчерта, че днес Русия обяви не само това, но и свалянето на 7 ракети Storm Shadow и няколко HIMARS в допълнение. Единственото, което може да роди Москва, са фалшиви новини, на които никой не вярва", добави сътрудникът на Зеленски.


Министерството на отбраната на Украйна също осмива руското изявление за унищожаването на "Пейтриът".

Русия не се нуждае от армия, за да "победи" на бойното поле.

Държавните медии и пресслужбата на Министерството на отбраната са достатъчни за това, написа в Туитър Министерството на отбраната на Украйна в отговор на изявления за унищожаването на системата "Пейтриът".

"Пресслужбата на руското министерство на отбраната е по-мощна от армиите на повечето страни. Русия дори не се нуждае от армия, за да завладее целия свят, нейните държавни медии и председателят на Министерството на отбраната Конашенков са повече от достатъчни", пише министерството.

🔵 Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! 
 Може да подкрепите блога с дарение