Страници

неделя, 9 юли 2023 г.

За прелестите на "Руския свят"

Това е писано преди войната в Украйна, оригиналът е на руски и авторът е неизвестен:

Пиянски писъци и миризма на кенеф - външни признаци на "руския свят". Златният ланец на врата на банкера е връзката между поколенията на "руския свят". Руският език стана роден за башкирите - това е политиката на "руския свят".

Депутатът има седми апартамент - Това е справедливостта на "Руския свят". Златният кръст на гърдите на рекетьора е духовността на "руския свят". Да направиш идол от злото – идеология на „руския свят“. Лъжата на ежедневния телевизионен ефир - Това е истината за "Руския свят".

Двадесет копейки за фунийка сладолед - Спомен за фантома "Руски свят". Удар в лицето от бащата-командир - Ето ви "педагогиката" на "Руския свят". Пребит до смърт дезертьор с чук - Това е хуманността на "руския свят". Сърдечен смях на конвоиращите - Това е реалността на "руския свят".

Крадец, копеле, негодник и побойник - това е привърженик на "Руския свят". Камшик, окови, отрова, примка и брадва - древни останки от "руския свят". Смърт вместо масло, война вместо мир – това е основата на „руския свят“.

🔵 Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! 
 Може да подкрепите блога с дарение