Страници

петък, 15 септември 2023 г.

Украинското разузнаване потвърди информацията за критичното състояние на Кадиров.

Главното управление на разузнаването на Министерството на отбраната на Украйна потвърди информацията за критичното състояние на ръководителя на Чечения Рамзан Кадиров. По-рано  източници в чеченската диаспора съобщиха, че Кадиров е изпаднал в кома. Тъй като често има такива съобщение, се считат с ниска степен на доверие. 


В ексклузивен коментар за OBOZREVATEL представителят на ГУР Андрий Юсов съобщи, че болестта на Кадиров се е влошила, което е довело до тежко състояние. „Да, наистина има информация, че военнопрестъпникът Кадиров е в тежко състояние – съществуващите заболявания са се влошили и са причинили такова тежко състояние“, каза той.

Юсов добави, че информацията за критичното състояние на ръководителя на Чечня се потвърждава от различни източници и причината за заболяването не е нараняване.

"Информацията се потвърждава от различни източници в медицинските и политическите среди. Не става дума за наранявания. Други подробности изискват допълнително уточнение. Той е болен от дълго време и говорим за системни здравословни проблеми. Но той е в тежко състояние през последните няколко дни", каза той.

По-рано имаше информация в соц. мрежи, че Кадиров е в кома от няколко дни. 

🔵 Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! 
 Може да подкрепите блога с дарение