Страници

събота, 10 февруари 2024 г.

Ръководителят на Меджлиса на кримско-татарския народ за интервюто на Путин: За пореден път се убеждавам, че този човек е маниакално болен.

Ръководителят на Меджлиса на кримско-татарския народ Рефат Чубаров отговори на интервюто на руския президент Владимир Путин с американския блогър и бивш журналист на FOX News Тъкър Карлсън.


"Няма нищо ново, но за пореден път се убедих, че този човек вече е болен. Защото е толкова маниакално да се опитваш да използваш някакви трикове, за да докажеш, че си прав; това са някакви екскурзии в историята, обвинявайки всички наоколо, че Русия е принудена да извърши тези престъпления (но той не казва, че са престъпления). Целият набор от това, което сме чували повече от веднъж", отбеляза ръководителят на Меджлиса в коментар за Крим.Реалности.

Също така според него това интервю няма да повлияе по никакъв начин на мирогледа на кримчаните.

"Не, това само ще потвърди убежденията на онези така наречени „путинисти“, които вече го обожават. Сега в Крим няма много такива, защото хората живеят на фронтова линия. Много от онези, които аплодираха навлизането на руските войски, сами бяха принудени да напуснат Крим поради икономически проблеми или за да избегнат наборна служба в руската армия. Това интервю е по-скоро за американския зрител. Това е инструмент за влияние върху политическата конфронтация Тръмп – Байдън", заключи Чубаров.

⚠️ Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! Може да подкрепите блога с дарение⏬ 
PayPal:
Revolut: revolut.me/danibg1912