Страници

неделя, 11 февруари 2024 г.

Истинската история на канадско семейство, което се премести в Русия, но след месец иска да бяга обратно.

Голямото канадско семейство Файнстра с 8 деца се премести от Канада в района на руския Нижни Новгород в началото на 2024 г. , за да отгледа децата си в атмосфера на "традиционни ценности". 


Семейство Файнстра се премества в района на Нижни Новгород в началото на 2024 г., пише NN.RU. Те решават да напуснат Канада и да започнат нов живот в Русия заради по-евтината земя - Фейнстри са фермери. 

Главата на семейството, Аренд Фейнстра, казва, че те водят религиозен начин на живот, а в Канада има "много ЛГБТ идеи и трансджендър идеология" и други неща, с които семейството не е съгласно.


Канадецът казва още, че „Русия се съпротивлява на натиска от западните страни“.

Радостта от преместването в Русия обаче бързо се изпарява. 
Само месец по-късно канадците се оплакват, че сметките им в Русия са блокирани. След като са продали недвижими имоти в родината си те превели парите по сметка в Русия, но преводът се сторил съмнителен и руснаците са блокирали парите им. Семейството не може да купува хранителни стоки, да плаща сметки или да превежда пари. Да се ​​докаже, че парите идват от продажбата на недвижими имоти в Канада, според Аренд е лесно. Трудностите възникват при доказване на даренията, които са получили от други хора в онлайн платформа.

"В случая това е изключително неприятно, но съм сигурен, че има заобиколно решение за всичко", коментира ситуацията Аренд Файнстра.

Няколко минути по-късно във видеото съпругата на Аренд дава малко по-различно мнение:

- Добре, това беше много глупаво, в момента съм много разочарована от тази страна. Готова съм да се кача на самолета и да се махна от тук. Срещнахме първата пречка, когато става дума за използване на логиката в тази страна. И това е много, много разочароващо.

След поток от негативни коментари видеото е изтрито и Аренд реши да се извини на абонатите. 

⚠️ Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! Може да подкрепите блога с дарение⏬ 
PayPal:
Revolut: revolut.me/danibg1912