Страници

сряда, 18 септември 2024 г.

В унищожения от ВСУ руски обект в Тверска област е имало "Искандер"-и, ракети С-300/С-400, севернокорейските KN23 и други боеприпаси. Ударът на ВСУ и последващите детонации са предизвика земетресение в Тверска област.

Според службите за наблюдение, 17 вторични труса са настъпили за сравнително кратко време в руския Торопец, след удара на ВСУ. Андрий Коваленко, ръководител на Центъра за борба с дезинформацията, потвърди, че руснаците са съхранявали снаряди за "Град", ракети С-300/С-400 и "Искандер" в засегнатия склад. Също така, според неговите данни, там са започнали да съхраняват там севернокорейските KN23. В обекта е имало до 30.000 тона боеприпаси.


След атаката срещу склада за боеприпаси в град Торопец, Тверска област, службите за мониторинг регистрираха слабо земетресение с магнитуд 2,8. Това съобщава службата Volcanodiscovery.


„През последните 24 часа в Торопка са станали 17 земетресения с магнитуд 2,0+, най-силният от които е 2,8“, се посочва в съобщението.

⚠️ Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! Може да подкрепите блога с дарение⏬ 
PayPal:
Revolut: revolut.me/danibg1912