събота, 30 март 2013 г.

Разкрития

10 млн. евро искат за Лара!

Умопомрачителната сума от 10 млн. евро са поискали похитителите на дъщерята на Евелин
Банев - Брендо Лара, за да върнат момичето живо и здраво. Информацията за гигантския откуп е постъпила и в службите, пише "Всеки ден", като се позова на свой източник от МВР.
Тя обаче се пази в тайна и официално силовото ведомство е забранило на всички служители, ангажирани със зловещото престъпление, да коментират каквото и да било.
Огромната сума е причината детето още да се намира при похитителите си. Те са дали дълъг срок на близките му да съберат парите и са се подготвили да държат в плен момичето повече от месец.
Преди седмица се появи слух, че бандитите са се свързали с майката на Лара Моника Добринова със заръка да събере 2 млн. евро. Впоследствие близки на кокаиновия крал отрекоха информацията. Същото се случи и по линия на полицията, откъдето лаконично казаха, че няма нищо ново, което могат да кажат за дъщерята на Брендо.
Момиченцето беше отвлечено на 5 март в 07:30 ч. сутринта пред дома си в столичния квартал "Бояна". От тогава до ден днешен няма нито едно категорично доказателство, че детето е живо и е добре, пише още изданието.