петък, 3 май 2013 г.

Екстра Смех

За кого да гласувам?!?

10 съкрушителни довода в полза на управляващите


Наближават избори и някои хора с нестабилна политическа ориентация си задават въпроса за кого да гласувам. Как за кого?!?

1. Дойде Памела Андерсън
Каквото и да си говорим, този отколешен блян на няколко поколения онанисти пристигна през управлението на ГЕРБ. Това е факт, който не може да се отрече. Има данни, че е искала да дойде и по времето на тройната коалиция, но от Европейския Съюз са ни я спрели заради съмнения за корупция.

2. Снимахме се с Робърт де Ниро и Джон Траволта
Каквото и да си говорим, това е първият български министър-председател, който се е цъкнал с тях. Нито Станишев, нито Царя, нито Иван Костов имат снимка с тези велики артисти.

3. Скочи се от 40 километра височина
Каквото и да си говорим, скокът на Феликс Баумгартнер от стратосферата се случи точно сега, при мандата на ГЕРБ. Има данни, че самият Бойко Борисов е скачал от много по-високо – поне от 70-80 километра, но не е казал, понеже е твърде скромен и не обича да се хвали.

4. Ходихме на олимпиада
Каквото и да си говорим, бяхме на олимпиада и спазихме олимпийския принцип “не е важна победата, а участието”. Има надежда, че на следващата олимпиада не само ще ходим, а дори ще тичаме и ще се състезаваме.

5. Имаме най-много здравни министри на глава от населението
Каквото и да си говорим, ГЕРБ доказа, че всеки българин може да стане здравен министър. Това звучи гордо.

6. Всички престъпници вече са в затвора
Каквото и да си говорим, престъпността е победена и всички бандити са осъдени. В затвора са вкарани страшни рецидивисти, някои от които са откраднали по 5-6 овце, а други по 15-20 кокошки. Гръбнакът на престъпността е пречупен.

7. Медиите са свободни
Каквото и да си говорим, всички медии вече са напълно свободни и могат без страх да хвалят постиженията на правителството. Преди пишеха за Боко Тиквата, но сега вече няма тикви, има само блестящи успехи на управлението. Запушена е устата на злонамерените журналисти, те свободно са изритани от свободните медии.

8. Рапърите са дадени на прокурор
Каквото и да си говорим, тия мръсници трябваше отдавна да бъдат сурово наказани, но никое правителство досега нямаше политическата воля да го стори.

9. Футболът е в разцвет
Каквото и да си говорим, успехите във футбола са изключителни. Вече всеки третодивизионен отбор може да наеме правителствения самолет и да лети с него, където пожелае. Даже могат да отидат и да гледат някой мач от Шампионската лига, ако поискат.

10. Цените падат
Каквото и да си говорим, всичко вече е толкова евтино, че с една средна пенсия можеш да живееш в охолство. Но този факт досега се премълчаваше. Добре че се намери един доблестен министър като Мирослав Найденов, който да изрече истината: всичко вече е супер евтино, особено саламът. Народът добрува.

Сами виждате колко много се постигна само за един мандат на ГЕРБ. Само за някакви си 4 години. А представете си какво ще стане, ако управляват още 40.
Очаква ни непоносимо щастие.