неделя, 25 август 2013 г.

Актуално!

Ицо Хазарта: Иван Костов е на светлинни години над останалите в политиката

Рапърът Ицо Хазарта съжалява, че не е постъпил „мъжки” и не е застанал с групата си зад ДСБ и Иван Костов на последните парламентарни избори. Имал приятели в неговата партия, но тъй като смята, че пеенето в политически кампании, което „Ъпсурт” правили преди, не си заслужава, решил да не го прави.
„Може би трябваше да го преглътнем това. Защото с всичките му грешки, Данчовци, Менти, Бисеровци, този човек на фона на всичкия тоя материал, той е светлинни години над тях. Но си затраях, викам си „виж как го мрази цяла България”. А защо го мрази. Евгений Дайнов много хубаво го е написал, няма да го повтарям. Защото направи нещо срещу тия хора”, коментира Ицо Хазарта в предпоследния брой на в. „Капитал”.
Рапърът казва още: „Баща ми фалира по времето на Костов. Наложи се да продадем апартамента на „Позитано” и да отидем в „Надежда”. Добре, че стана това, та да усетя за какво става въпрос в тоя живот. Но баща ми фалира не заради Костов, а заради себе си. И след това никога не съм търсил вината за моя неуспех в тия хора”.