понеделник, 26 август 2013 г.

Антипропаганда!

Бойко официално влезе в историята на световния футбол!

Бившият министър-председател на България Бойко Борисов влезе в историята на световния футбол. Борисов стана третия най-възрастен футболист играл в професионален отбор. 54-годишният председател на ПГ ГЕРБ изигра цели 54 минути за Витоша Бистрица в мача на тигрите срещу Раковски при нулевото реми от 3-ия кръг на Б група.

Както знаем Борисов редовно взимаше участие в мачовете на Витоша във В група, но сега може да се похвали, че има записан мач и на професионално ниво, с което определено влиза в историята. 
С участието си в двубоя Бойко Борисов, който е на 54 години, се превърна в най-възрастния професионален футболист в историята на футбола ни. Освен това, той стана и третият най-възрастен такъв в историята на световния футбол.
Можем спокойно дори да го поставим на второ място, тъй като лидерът Салватор Рейес е бил на терена само, за да запише рекорд. Мексиканецът се пуска за няколко минути в двубоя на Чивас срещу Пумас на 19 януари 2008 година в местното първенство. Рейес докосва топката точно 5 пъти, след което е заменен.

Втори в класацията е бразилецът Педро Рибейро Лима, който играе до 58-годишна възраст професионално и дори има записан гол в последния си сезон.

Няма коментари:

Публикуване на коментар