вторник, 8 октомври 2013 г.

Скандално!

Учебник за 5-8 клас - чиста проба детско порно!

Учебно помагало по сексуално и репродуктивно здраве, предназначено за ученици от 5 до 8
клас е доста скандално. "Азбука за теб и за мен"  е чиста проба детско порно!
Една от темите е посветена на сексуалните фантазии. В това занимание, предвидено за 90 минути, деца от 6 клас със затворени очи трябва да слушат музиката и да изградят еротични ситуации. След това всеки споделя фантазиите си с избран партньор. Следва групово обсъждане - какви са най-честите ми сексуални фантазии, с кого, къде и какво си представям, че правя и др.
В други занимания пък има подтикване към хомосексуализъм и дори към проституция. На стр. 137 авторката на текста на “Сесия “Изясняване на ценности” към тема “Моята личност”, изисква от водещия учебното занятие да прочете на обучаваните от него деца “Приказката за Момичето и корабния дърводелец”. В тази “приказка” може да се прочете: “Корабният дърводелец отговорил (на младото момиче): “Ще изпълня молбата ти, но искам преди това да преспиш с мен. Накрая то решило да изпълни условието на корабния дърводелец”.
Също такае предвидено водещият да раздаде на децата материали за алтернативната сексуалност, като те трябва да влязат в различни роли: на гей, който крие ориентацията си от родителите си, на лесбийка на 30 години, омъжена, но нещастна в брака си. На малолетна проститутка, на бисексуален мъж, който е семеен, но поддържа сексуални връзки и с двата пола, на транссексуален, който демонстративно се облича като секси дама и обмисля хирургическа промяна на гениталиите...