събота, 12 октомври 2013 г.

Разкрития!

Администрацията на Барак Обама пусна негов фалшифициран акт за раждане

Произходът и семейството на Обама са доста интересни. Може би, ако той не бе президент на
САЩ и то с втори мандат въобще нямаше да е интересно, че вуйчо му Онианго Обама беше арестуван през 2011г. докато шофирайки мъртво пиян едва не отнесе полицейски патрул в Месачузетс и поглеждайки с “червен и изциклен поглед”, както свидетелства пътния полицай, заплашва полицая, че “ще звънне в Белия дом”. Онианго Обама бе заплашен да бъде екстрадиран обратно в родната Кения.


Въпроса около издигането на Барак Обама до президентския пост обаче е съществения въпрос. Кой го е издигнал, кой го е поставил на президентското кресло в Белия Дом? И срамува ли се Обама от вуйчо си, който е арестуван докато шофира мъртво пиян и от брат си в Кения, който през 2009г. също беше арестуван за притежание на наркотици. И така, имаме двама известни родственици на Обама – единия шофира пиян, другия арестуван с наркотици. Какво ли още не знаем за семейството на американския президент? Американците дори не знаят кой всъщност е Барак Хюсеин Обама, тъй като администрацията на президента публикува (под обществен и медиен натиск) фалшифициран акт за раждане на Обама. В последствие Обама се нахвърли на журналистите и ги заплаши с арести, ако продължават да разпитат за акта му за раждане.

Част от доказателствата, че Барак Обама е показал на американците фалшифициран и подправен свой акт за раждане

В своя реномиран сайт – ( Israel Science and Technology – IST), превърнал се в “научния портал на Израел” бившия съветник на премиера на Израел Бенямин Нетаняху е опубликувал доста факти за въпросния акт за раждане на американския президент Барак Обама. Според него

“Публикуването от Белия дом на документа за раждане на Обама през април 2011 г., след години на спорове”, извиква в нашето съзнание възможността, че може да има нещо подозрително в наличната информация за този документ.”
Липса “1″
Използвайки софтуерна програма Foxit Reader версия 4.3.1 , уебсайтът IST  разглежда PDF файла, публикуван от Белия дом на 27 април 2011, и установява, че последната цифра от номера на удостоверението за раждане, 61 10,841, изчезва при 800  % увеличение.Също така, шрифт на последната цифра е различен от този на другите цифри. “Това е само един пример,” заключават израелците след разглеждане на номера на удостоверението за раждане. ”Още много примери могат да бъдат разкрити чрез изследване на увеличения  документ с преглед на цялата страница на документа”.  Извод: “Накратко, този прост анализ, използван само за разглеждащ софтуер, разкрива, че PDF-документът е бил преправян с графичен софтуер.
“Разгрупиран” образ

На следващо място, сайтът IST разглежда PDF-файла на удостоверение то за раждане в свободно достъпния Inkscape graphics software , версия 0.48.1.
  “Във векторен графичен софтуер, образът е съставен от елементи” отбелязва уебсайтът. ”Ако” официалното Удостоверение за раждане на Обама беше фотокопие на документ, би трябвало да  не  се състои от отделни части. “
   Сайтът казва, че съществуващата линия “в долната част на софтуера съобщава, че изображението се състои от ’2 обекта”, които са били обединени”.
  Израелците разкриват, че PDF-удостоверението  за раждане на Обама може да се разгрупира, разкривайки отделните слоеве. Най-важното от деветте различни разгрупирани слоеве също така показва, че последната цифра, 1, липсва в номера 61 10641 на удостоверението  за раждане.