четвъртък, 22 май 2014 г.

Бойко Борисов: Най-добре е Даниел Георгиев да напусне парламента! Видео

"Що се касае за нашия депутат, иска ми се да не бъда много краен. ГЕРБ е кауза, в ГЕРБ се
идва, ако имаш кауза. Tой няколко пъти ми се обади, след като говорих с баща му. След като излязоха и дадоха пресконференция с ръководството на парламентарната група. Мисля, че са наивни и детски обясненията, че минава покрай Бургас и там отишъл да се качи на сцената."

Това кoментира в Хасково лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов за депутата Даниел Георгиев.

 „Ние бяхме в Бургас преди два дни и той не дойде да се качи на сцената. Ако си в ГЕРБ - трябва да си в ГЕРБ, ако не си по-добре отиди там, където имаш интереси, не искам да коментирам какви биха му били мотивите да бъде там.

Това шикалкавене уронва престижа на ГЕРБ, на мен ми е изключително обидно, на мен такива хора не ми трябват в ГЕРБ”, заяви още лидерът на ГЕРБ.

„Много рано тройната коалиция се разклати и не можах да очистя партията докрай от подобни хора. За това с радост, който иска да го вземе - да го вземе. Ако има грам истина в думите му, че той е член на ГЕРБ, че е в ГЕРБ, най-правилното и морално, от негова страна в този момент, след като натвори всички тези глупости, е да си подаде молбата и да напусне парламента. Въобще не искам да коментирам какви биха му били мотивите да е там”, допълни Бойко Борисов.

ВИДЕО

Няма коментари:

Публикуване на коментар