неделя, 4 януари 2015 г.

Принц Андрю не е спал 3 пъти с непълнолетна

С второ официално изявление днес Бъкингамският дворец се намеси още по-активно в защита на принц Андрю, след като вторият син на британската кралица Елизабет Втора стана обект на обвинения в недопустима сексуална връзка с непълнолетна. В декларация на Бъкингамския дворец, разпространена в неделя, тези обвинения се отхвърлят като "фалшиви и без всякакво основание", предаде Асошиейтед прес.
Служители на кралския двор "категорично отрекоха" 54-годишният Андрю да е имал "каквато и да е форма на социален контакт или връзка" с жена, която твърди, че е била принудена да прави секс с принца в Лондон, Ню Йорк и на частен карибски остров, когато още не е имала навършени 18 години.

Обвиненията бяха отправени в иск, подаден в съд в американския щат Флорида миналата седмица и са част от дълъг съдебен иск срещу 61-годишния американски финансист Джефри Ъпстейн.

В съдебните документи се твърди, че той е организирал оргии в луксозни вили и жилища, в които е имало инсталирани камери, съобщи британският вестник "Сънди Мирър".

Жената, за която се твърди, че е била използвана като сексуална робиня, е спомената в документите на съда като анонимната "Jane Doe #3", за която се смята, че е 30-годишната Вирджиния Робъртс.

Тя е на снимката заедно с принц Андрю и твърди, че е била карана да спи с него в Лондон, Ню Йорк и на американските Вирджински острови, за което е получила 10 000 паунда. Тя казва, че по онова време е била на 17 години, тоест според законите на щата Флорида, където се гледа делото, е била непълнолетна.

Ъпстейн, който беше осъден на 18 месеца затвор през 2008 година, след като се призна за виновен в сводничество, е запазил някои от видеозаписите и снимките в компютър, който е бил иззет от неговото жилище в Палм Бийч, щата Флорида.

Принц Андрю вероятно е бил заснет от негов приятел заедно с непълнолетно момиче, за което се твърди, че е било сексуално насилено от него