понеделник, 8 юни 2015 г.

Бойко Борисов за управлението

Ще има конфискация на къщи в Игнатиево

Има два имота с две къщи са запориранитам и съм убеден, че ще се стигне до конфискация. Поинтересувах се от казуса и разбрах, че се работи. Това обяви премиерът Бойко Борисов пред Нова телевизия, попитан за луксозните къщи на крадците от Иганово.
„Не са само в Игнатиево. Не трябва да се фокусираме, че са само роми. В Бояна и Драгалевци също има големи къщи”, обясни още Борисов.

Ударили контрабандистите на цигари по електромерите

Контрабандистите на цигари ги ударихме по електромерите. Следихме им потреблението. Щом вечер се вдигне потреблението, отива екип във фабриката и виждат как хвърлят цигари през прозорците. Това обясни премиерът Бойко Борисов пред Нова телевизия, след като беше попитан как се справя с контрабандата.
"17 пъти на ден се вдигнаха приходите от кантарите на митниците. Вече всяка цистерна се проследяла къде отива и какво кара. 60% се вдигнаха приходите. Оказа се, че пием бира 30% повече през зимата. Нещата обаче се нормализираха пак по електромерите. Искам да благодаря на МВР и прокурорите. В пъти се вдигнаха преходите от алкохол. Искам за предупредя контрабандата, че това не е инцидентно. Милиарди влизат повече в хазната и това е добре за държавата”, обясни още Борисов.

Борисов не си харесва карикатурите: Не съм толкова дебел!

Бойко Борисов коментира карикатурите, които радевно му прави Христо Комарницки. "Заработва си хонорарите благодарение на мен. Добър е, безспорно, но аз не съм толкова дебел. Да беше дошъл да ме види на тенис турнира", каза премиерът пред Нова телевизия.
После даде няколко съвета на карикатуриста. "Защо не рисува контрабандистите или някой от тези, които нарушават закона", отсече премиерът.

Москов ме пропи - губи басове и ме затрупва с уиски

Последно излъгах Москов. Той много обича да се хваща на бас за футболни мачове. Вече 6-7 бутилки съм спечелил. Пропи ме. Ама виж какво е да си здравен министър - заедно с бутилката ми слага в пликчето лекарство за черния дроб. Но аз не пия. Това сподели с усмивка премиерът Бойко Борсов пред Нова телевизия, след като бе попитан да определи с по една дума няколко човека.
"Много басове губи Москов, миличкия, и ще ме пропие. Последно загуби баса за финала на Шампионска лига, защото заложи на Ювентус”, обяви премиерът, попитан за здравния министър Петър Москов. После призна, че всъщност не близва алкохол.

Премиерът разкри още, че от 15 години не е влизал в магазин. „Детето ходи на пазар”, разказа още Борисов.

Борисов определи Бареков за европейски политик, Местан за опитен политик, а Радан Кънев за съвременен, млад и обигран демократ.

"Ще дойда пак в Нова телевизия, ако не се спряга, че е моя. Аз за 1 час мога да стана Радко Младич на Балканите, искам да го запомните", завърши Борисов.

Водещият Виктор Николаев веднага му отвърна: "Не, благодаря."


Обновена!