четвъртък, 24 септември 2015 г.

Административният секретар на Софийската градска прокуратура на кастинга за адреналинки! Видео

Административният секретар на Софийската градска прокуратура (СГП) Даниела Димитрова е понижена, защото се е явила на кастинга за адреналинки на предаването „Господари на ефира“ по Нова тв.

На запитване на юридическия сайт от СГП коментират лаконично, че от четвъртък Димитрова вече не заема въпросната длъжност.  На 15 септември в предаването „Господари на ефира“ е излъчена част от кастинга за адреналинки, където се вижда и 25-годишната Даниела. На въпрос на журито защо е решила да се яви на кастинга, тя отговаря: „Защото смятам, че ще бъде много забавно, че съм умна, красива очевидно, и смятам, че ще успея“. Освен, че танцува на съвременна музика, тя изиграва и народен танц.

Димитрова вече не е административен секретар, но от СГП отказали да кажат на какво основание. По неофициална информация на „Правен свят“ тя не е уведомила ръководството на СГП, че има намерение да се яви на кастинга. Освободена е заради нарушение на Етичния кодекс на съдебните служители, според който при изпълнение на служебните си задължения и в обществения живот съдебните служители следват поведение, което е съвместимо с добрите нрави и не уронва престижа на съдебната власт. А на въпросния кастинг 25-годишната служителка в СГП танцува в оскъдно облекло.

През април т.г. беше освободен шофьорът на районния прокурор на София Петър Белчев. Тогава се появи видеоклип, в който се вижда как Валентин Гюров влиза в конфликт с група колоездачи и след това ги избутва с колата си.

ВИДЕО